MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Najib Amhali koopt luxe villa

11 augustus 2014 | in Maatschappij | Reageer

Bruiloft Najib AmhaliNajib Amhali, zijn vrouw Naima en zijn zoontje Noah gaan verhuizen van Amsterdam naar Abcoude. De cabaretier kocht onlangs tegen een scherpe prijs een luxe villa met een woonoppervakte van maar liefst 555 vierkante meter.

Dat meldt Bekendeburen.nl.

De villa is uitgerust met een zwembad, jacuzzi, sauna, 11 kamers en luxe keuken. De Marokkaanse Nederlander heeft1,4 miljoen euro neergeteld voor zijn droomhuis.

Bekijk de foto’s hier.

Plaats je reactie