MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afrikaanse immigranten trotseren zee met rubberboten

12 augustus 2014 | in Maatschappij | Reageer

Afrikaanse migrantenIn de Straat van Gibraltar zijn maandag 267 Afrikaanse migranten op zee onderschept terwijl ze met opblaasboten Spanje probeerden te bereiken. De Spaanse kustwacht heeft daarmee in drie dagen tijd ruim 300 migranten op zee onderschept terwijl ze de zee trosteerden met opblaasboeten.

Dat meldt een woordvoerder van de Spaanse kustwacht.

Twee reddingsvaartuigen en een helikopter zijn de hele dag bezig geweest om de immigranten uit hun benarde situatie te bevrijden en over te brengen naar de haven van Tarifa. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie