MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuwe vlucht van Eindhoven naar Nador

14 augustus 2014 | in Toerisme | Reageer

jetairflyDe Belgische luchtvaartmaatschappij JetairFly vliegt vanaf komend najaar twee keer per week van Eindhoven Airport naar Nador.

Op maandag en vrijdag wordt gevlogen vanaf Eindhoven.

De route wordt gevlogen met een Boeing 737-700, die plaats biedt aan bijna 150 passagiers.

Plaats je reactie