MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Haarlem faalt in aanpak criminele jongeren

16 augustus 2014 | in Maatschappij | Reageer

marokkaanse jongerenDe aanpak van de top-25 jonge criminele of overlastgevend Marokkaanse jongeren in Haarlem is nog geen succes. Dat komt volgens De Telegraaf met name doordat hun ouders weigeren om mee te werken.

Voor deze jongeren had de gemeente Haarlem samen met de politie, het Openbaar Ministerie en andere partners een speciale aanpak in het leven geroepen. Het doel was om 15 van hen uit de criminaliteit te halen. In de praktijk gingen ondanks de extra begeleiding maar liefst 21 van hen toch weer de fout in.

Een aantal ouders wil niet mee werken aan de aanpak van hun kind. De ouders die wel mee willen werken geven vaak aan dat ze geen controle over hun kind hebben. De gemeente gaat nu een nieuw plan lanceren om de jongeren betere te kunnen aanpakken. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie