MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Badr Hari erevoorzitter KAC Kenitra

17 augustus 2014 | in Sport | Reageer

Badr Hari in MarrakechBadr Hari is erevoorzitter van de Marokkaanse voetbalclub KAC Kenitra. De Marokkaans Nederlandse kickbokser is afgelopen woensdag benoemd door de president van de Botola Pro formatie, Mohamed El Haloui.

De Amsterdammer, wiens roots in Kenitra liggen, zei het volgende bij zijn benoeming: “Mijn vader vertelde me vroeger over hoe sterk KAC Kenitra was. Ik zet me graag in om deze club weer op dat niveau te krijgen”.

Zijn eerste aanwinst voor de club? Ronaldo!

Luister hier naar zijn toespraak:

Plaats je reactie