MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

PvdA-raadslid Culemborg op staande voet ontslagen wegens mogelijke fraude

22 augustus 2014 | in Maatschappij | Reageer

rechtbankHet Openbaar Ministerie is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar het Culemborgse PvdA-raadslid Halim el Madkouri vanwege vermeende oplichting en fraude. Dat meldt De Gelderlander.

Naar aanleiding hiervan is hij deze week ‘op staande voet’ ontslagen door zijn werkgever Forum, een onafhankelijk kennisinstituut voor multiculturele vraagstukken.

El Madkouri werkte bij Forum als programmamanager ‘Rechtsstaat, Religie en Samenleving’. Ook trad hij in het recente verleden in diverse landelijke media op als ‘radicaliseringsexpert’. (Bron/ lees verder: De Gelderlander)

Plaats je reactie