MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amrabat keert terug naar Spanje

31 augustus 2014 | in Sport | Reageer

Nordin AmrabatNordin Amrabat wordt dit seizoen opnieuw verhuurd aan de Spaanse middenmoter Malaga CF. De Spaanse club heeft net voor het sluiten van de transferdeadline een akkoord bereikt met Galatasaray over de voorwaarden van een nieuwe huurperiode van de Marokkaans international. Dat meldt VI.

De Spaanse club heeft tevens een optie tot koop bedongen. Malaga moet naar verluidt 3,5 miljoen euro overmaken naar Turkije om de oud-speler van PSV definitief over te nemen.

De 27-jarige Amrabat kwam het afgelopen halfjaar al uit voor de Spaanse club en speelde vijftien competitieduels, waarin hij veel indruk maakte. (Bron/ lees verder: VI)

Plaats je reactie