MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Larbi Ben Barek als god van het Marokkaanse voetbal

07 september 2014 | in Sport | Reageer

Larbi Ben BarekToen Larbi Ben Barek op 17 september 1992 levenloos werd aangetroffen in zijn huisje in een buitenwijk van Casablanca, was hij al een paar dagen dood. De grootste Marokkaanse voetballer die nooit voor het Marokkaans elftal speelde, stierf in betreurenswaardige eenzaamheid, schrijft HP De Tijd.

In de loop der jaren hebben talloze grote en minder grote spelers de bijnaam De Zwarte Parel gekregen. George Weah, Pelé en Eusebio werden bijvoorbeeld zo genoemd, maar de enige echte zwarte parel werd aan het begin van de twintigste eeuw geboren in Casablanca. Ben Barek speelde al op zijn

Lees het gehele artikel verder op HPDeTijd.nl.

Plaats je reactie