MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Familie Jermaine verbaasd na vertrek naar IS

08 september 2014 | in Maatschappij | Reageer

IS in SyriëVeiligheidsdiensten hielden hem lange tijd in de gaten. Desondanks wist oud- terreurverdachte Jermaine W. met zijn hele gezin te verhuizen naar een gebied in Syrië dat waarschijnlijk onderdeel uitmaakt van de Islamitische Staat (IS).

De achterblijvers zijn verbijsterd. Over het besluit én het gemak waarmee W. ertussenuit kon knijpen. Met dank aan een blunderende politie, schrijft het Algemeen Dagblad.

Meryam begrijpt er niets van. Haar zwager Jason, naar Syrië? Om zich aan te sluiten bij terreurorganisatie IS

Lees het gehele artikel verder op de website van het Algemeen Dagblad.

Plaats je reactie