MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Broertje Badr Hari voor de rechter

09 september 2014 | in Maatschappij | Reageer

aankomst.BadrHet jongere broertje van kickbokser Badr Hari, Yassine, moet op 18 september voor de rechtbank in Amterdam verschijnen voor het plegen van meineed in de strafzaak tegen zijn grotere broer Badr.

Yassine werd vorig jaar oktober in de rechtszaal aangehouden, omdat hij volgens het Openbaar Ministerie (OM) onder ede heeft gelogen ten gunste van zijn broer.

Yassine had verklaard dat hij zelf Jeroen van den Berg, de eigenaar van Club Air in Amsterdam, had mishandeld, en niet Badr. (Bron/ lees verder: Het Parool)

Plaats je reactie