MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

OM wil miljoenen drugsgeld in beslag nemen

10 september 2014 | in Maatschappij | Reageer

PolitieHet Openbaar Ministerie (OM) is van plan meer geld af te pakken van veroordeelde criminelen. Van in ieder geval drie drugshandelerane wil het Om minsten 8,9 miljoen euro afpakken. Dat melden diverse media.

De drie criminelen zouden hun geld hebben verdiend met het organiseren van hasj- en marihuanatransporten van Marokko naar Nederland.

De drugscriminelen zijn in 2011 veroordeeld tot celstraffen van 28 tot 34 maanden. De uitspraak is op 21 oktober.

Plaats je reactie