MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Export Marokko naar Rusland ‘explosief gestegen’

23 september 2014 | in Economie | Reageer

ExportVolgens de Russische minister van Landbouw is de import uit Marokko explosief gestegen.

In de eerste zeven maanden van dit jaar zijn er volgens hem meer agrarische producten geïmporteerd uit het Noord-Afrikaanse land dan in het hele jaar 2013.

Marokko is een grote leverancier van groenten en fruit voor de Russische markt, ongeveer 70% van de export bestaat uit AGF. Op haar beurt is Rusland een belangrijke leverancier van graan voor Marokko.

Naast Marokko, zouden ook andere Afrikaanse landen, waaronder Egypte, Kenia en Zuid-Afrika grote interesse tonen in de export naar Rusland. (Bron/ lees verder: AGF.nl)

Plaats je reactie