MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Karim el Ahmadi meldt zich af voor komende interlands

07 oktober 2014 | in Sport | Reageer

Karim_El_AhmadiFeyenoorder Karim El Ahmadi moet zich van zijn club afmelden bij de Marokkaanse voetbalbond. De 29-jarige middenvelden heeft last van zijn lies en mag daarom niet meedoen bij de komende interlands van Marokko.

Marokko oefent donderdag tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek en volgende week maandag tegen Kenia.

El Ahmadi is normaliter een vaste waarde in het elftal van bondscoach Badou Ezzaki.

Plaats je reactie