MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Farid Rahhaoui gezocht na misbruiken jong meisje Rotterdam

08 oktober 2014 | in Justitie | Reageer

farid-rahhaouiDe politie is op zoek naar Farid Rahhaoui. Hij wordt verdacht van het misbruiken van een jong meisje (6).

In oktober 2013 was een jong meisje (6) op bezoek bij bekenden in Rotterdam. Farid Rahhaoui was daar één van de gasten en heeft het meisje misbruikt toen zij boven was. Meteen daarna is hij vertrokken. Sindsdien is hij spoorloos verdwenen ondanks een internationaal arrestatiebevel.

Farid Rahhaoui is geboren op 22 september 1977, van oorsprong Marokkaans, zo’n 1.80m lang. Hij noemt zich ook wel Karim en maakt ook gebruik van de naam Farid Errahhaoui. Hij woonde ten tijde van het misbruik in het Duitse Raunheim, maar had dus ook contacten in Nederland.

Wie weet waar Farid Rahhaoui verblijft of weet waar hij de afgebleven tijd verbleven heeft?

Bel 0800-6070 (gratis) voor Politie Rotterdam of 0800-7000 (gratis) voor Meld Misdaad Anoniem.

Plaats je reactie