MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Doden bij overstromingen in Marokko

24 november 2014 | in Marokko | Reageer

overIn het zuiden van Marokko zijn dit weekend zeker acht mensen omgekomen bij overstromingen veroorzaakt door zware regenval. Gevreesd wordt dat het aantal doden nog oploopt aldus de NOS.

Volgens de nieuwszender vielen de meeste slachtoffers in de buurt van de stad Guelmim. Daar kwamen zes mensen om nadat de rivier Tamsourt buiten zijn oevers was getreden. Er zijn daar twaalf vermisten. Zij zouden in een auto hebben gezeten die werd meegesleurd toen de bestuurder via een brug de rivier wilde oversteken.

Ook in de omgeving van Marrakech, Agadir en Ouarzazate heeft de overvloedige regen veel schade aangericht. Het slechte weer houdt naar verwachting nog tot en met morgen aan.

Plaats je reactie