MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maghreb de Tétouan uitgeschakeld bij WK voor clubteams na strafschoppen

11 december 2014 | in Marokko, Sport | Reageer

Maghreb de TétouanMaghreb de Tétouan heeft woensdagavond in Rabat zich niet weten te plaatsen voor de kwartfinales van het WK voor clubteams. De kampioen van Marokko verloor in de openingswedstrijd van Auckland City, de winnaar van de Champions League van Oceanië.

In de reguliere speeltijd en in de verlenging vielen geen treffers (0-0), waarna Auckland City de strafschoppenreeks met 4-3 won.

In de kwartfinale speelt de ploeg uit Nieuw-Zeeland tegen ES Sétif uit Algerije. Bij de Marokkaanse ploeg bleef Anouar Hadouir (onder meer ex-Roda JC) op de bank. (Bron/ lees verder: FCUpdate.nl)

Plaats je reactie