MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Najib Amhali zet zich in voor actie ‘containermeisje’

14 december 2014 | in Maatschappij | Reageer

Najib Amhali gaat de hoofdrol spelen in de romantische komedie ValentinoCabaretier Najib Amhali helpt met het inzamelen van geld voor het meisje dat eind oktober levend werd gevonden in een Amsterdamse vuilcontainer.

Amhali stond vrijdag met zijn show in Deventer. Bezoekers moesten betalen om met Amhali op de foto te gaan, waarna Amhali dat bedrag verdubbelde. Daarnaast belde hij Froger op die zelf besloot om een schenking van 500 euro te doen. Aan het einde van de avond blijkt de teller op 2072 euro te staan. Dat bedrag komt bovenop de 4300 euro die al toegezegd was via donaties.

Frank de la Bey, oprichter van de actie die geld inzamelt voor het meisje, is blij met de steun van de Marokkaanse Nederlander. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie