MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

NOS presentator Mustafa Marghadi heeft spijt van tweet

15 december 2014 | in Marokko | Reageer

Mustafa MarghadiNOS op 3-presentator Mustafa Marghadi, die dacht uit een Utrechtse club te zijn gezet vanwege zijn afkomst, heeft spijt van zijn tweets.

De presentator Twitterde dat hij uit de Utrechtse club Filemon & Baucis gezet omdat hij een Marokkaan is. “Een kroeg uitgezet worden omdat je Marokkaan bent. Dat was me al een tijdje niet meer overkomen”, schrijft hij op Twitter.

Hij ging zondag op bezoek bij de eigenaar van de club, om te praten over het incident. “Goeie vent. Was absoluut niet door mijn afkomst”, schrijft de Marokkaanse Nederlander op Twitter. “De portier had de indruk dat ik teveel op had.”

Plaats je reactie