MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Ook Boutahar verdacht van Spaanse matchfixing’

16 december 2014 | in Sport | Reageer

Said BoutaharJustitie in Spanje klaagt de Nederlandse voetballer Saïd Boutahar en zijn ex-spelers bij Real Zaragoza aan. Ook hun opponenten van de Spaanse club Levante zijn aangeklaagd.

De spelers van beide clubs zouden in 2011 mee hebben gewerkt aan matchfixing, meldt de Volkskrant.

Boutahar, die tegenwoordig in Qatar zijn geld verdient, won met zijn club in 2011 met 2-1 van Levante, waardoor Zaragoza op de valreep degradatie ontliep. Het openbaar ministerie in Spanje weet te melden dat Levante 965.000 euro ontving, om op die dag te verliezen. (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

Plaats je reactie