MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vrouw mag niet scheiden vanwege coma

18 december 2014 | in Maatschappij | Reageer

TrouwenEen Marokkaans Nederlandse vrouw uit Heerlen die sinds 2006 getrouwd is, mag niet scheiden omdat ze sinds 2009 in coma ligt.

De vrouw werd in 2006 tegen haar zin in uitgehuwelijkt aan een man uit Marokko. De ouders van de vrouw kregen echter spijt van het huwelijk, maar mogen van de rechtbank in Maastricht geen echtscheiding aanvragen nu de vrouw nog in coma ligt.

Volgens de vader van de vrouw vond ze het vreselijk dat ze uitgehuwelijkt werd. De ouders hebben nu spijt en willen alsnog de scheiding aanvragen. Ze gaan in hoger beroep tegen de uitspraak. (Bron/ lees verder: dagblad Het Parool)

Plaats je reactie