MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Minister Ouzzine eerst geschorst, nu ook paspoort afgenomen

22 december 2014 | in Marokko | Reageer

WK voor clubs in RabatDe Marokkaanse minister van Sport Mouhamed Ouzzine kan voorlopig Marokko niet verlaten. De regering heeft hem zijn paspoort afgenomen naar aanleiding van het schandaal rond het pas gerenoveerde voetbalstadion in de stad Rabat.

Tijdens een wedstrijd van het WK voetbal clubs bleek het drainagesysteem van de grasmat verre van in orde. Naar aanleiding hiervan werd de minister al geschorts. Ook is een onderzoek naar hem gestart.

De minister moet vrezen voor zijn plaats. (Bron/ lees verder: Morocco World News)

Plaats je reactie