MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kroonprins Moulay El Hassan overhandigt prijs aan Madrilenen

23 december 2014 | in Marokko | Reageer

Moulay-El-Hassan (2)Afgelopen weekend heeft Real Madrid in Marrakech in de finale van het WK voetbal voor clubs de Argentijnse club San Lorenzo verslagen. Voor de Madrilenen werd het de vierde winst van het wereldkampioenschap voetbal voor clubteams. De voetballers kregen hun prijs uitgereikt door de Marokkaanse kroonprins Moulay El Hassan.

Voorafgaand aan de wedstrijd ging de zoon van koning Mohammed VI van Marokko al op de foto met de spelers van Real Madrid.

De jonge prins (11) mocht na de wedstrijd de prijs aan de voetballers overhandigen. Moulay El Hassan gaf de prijs aan aanvoerder Iker Casillas.

Moulay-El-Hassan

Plaats je reactie