MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Malaga druk aan het sparen voor goed spelende Amrabat

25 december 2014 | in Sport | Reageer

Nordin AmrabatAmrabat maakt van zijn tweede verhuurperiode aan Málaga dit seizoen veel indruk. De Marokkaan verkeert dan ook, met name in de laatste weken, in bloedvorm. In zijn laatste vijf duels leverde hij al drie assists en scoorde zelf even vaak.

De Marokkaanse Nederlander wordt gehuurd van Galatasaray, maar Malaga heeft een optie om hem permanent over te nemen. De Spanjaarden zijn zodoende al druk aan het sparen om hem te kopen. Want vóór mei 2015 moeten ze zijn contract lichten.

De clausule van Amrabat bedraagt 3,5 miljoen. (Bron/ lees verder: ELFVoetbal)

Plaats je reactie