MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Yassine Abdellaoui: Marokkaanse gastjes zijn net wijven

27 december 2014 | in Sport | Reageer

AbdellaouiElf jaar lang werd Yassine Abdellaoui (39) achtervolgd door justitie als verdachte in een witwaszaak. Hij zat achter de tralies, raakte in een sociaal isolement en zit nu financieel aan de grond. Onlangs werd hij vrijgesproken.

VI sprak de ooit zo talentvolle linksbuiten over zijn turbulente leven.

Abdellaoui constateert in Voetbal International dat dat lang niet altijd lukt bij talentvolle voetballers met een Marokkaanse achtergrond. “Het zijn net wijven”.

Lees verder: Soccernews.nl

Plaats je reactie