MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vermoorde Boulaaouin mogelijk betrokken bij ripdeal

28 december 2014 | in Justitie | Reageer

PolitieMohamed Boulaaouin (44), de man die vorige week in Utrecht werd doodgeschoten in zijn auto, wordt in verband gebracht met het rippen van drugs en oplichting. Dat zegt Bernhard Jens van de politie tegen het Algemeen Dagblad.

De vader van twee kinderen werd vorige week vrijdag van dichtbij met meerdere schoten om het leven gebracht. Het slachtoffer reed in een auto dat niet van hem was. De man woonde half in Nederland, half in Marokko.

De politie is nog op zoek naar getuigen van de liquidatie. Ook wil de politie meer weten over een grijze personenauto met mogelijk buitenlands kenteken, die in de straat deels op de stoep stond geparkeerd. In de auto zaten twee personen. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie