MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Algerije vraagt OPEC olieprijs op te drijven

29 december 2014 | in Economie | Reageer

AlgerijeAlgerije heeft de wens uitgesproken om de olieprijs op te drijven door minder olie te produceren. Het buurland van Marokko heeft deze wens neergelegd bij het oliekartel OPEC, die voorziet in zo’n 40 procent van de totale wereldwijde oliebehoefte. Dat meldt NU.nl.

Volgens Algerije moet de OPEC ingrijpen om de sterk gedaalde olieprijs weer op te drijven. Ook Iran en Venezuela sluiten zich aan bij die oproep.

Algerije is voor 95 procent van zijn exportinkomsten afhankelijk van olie en gas. (Bron/ lees verder: NU.nl)

Plaats je reactie