MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Koningspaar voor het eerst samen op de foto met iemand op straat

30 december 2014 | in Marokko | Reageer

De Marokkaanse koning Mohamed VIDe Marokkaanse koning Mohamed VI en zijn vrouw Lalla Salma krijgen veel lof voor hun openheid en het feit dat ze met (bijna) idereen op straat weleens op de foto gaan. Voor het eerst zijn ze nu samen tijdens hun privé vakantie op de foto gegaan met iemand.

Op de nieuwste foto, die online heel populair is geworden, is te zien hoe een Marokkaans meisje met Mohammed VI en Lalla Salma op de foto staat. Het koningspaar wandelde op dat moment door een steegje in een bazaar in Istanbul.

Plaats je reactie