MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sneijder zingt in het Arabisch

07 januari 2015 | in Maatschappij | 2 Reacties

Wesley SneijderWesley Sneijder heeft laten zien dat hij van alle markten thuis is. De Nederlandse sterspeler van Galatasaray kan tegenwoordig ook zingen, in het Marokkaans.

Dinsdag trouwde een goede Marokkaanse vriend van hem. Toen hem werd gevraagd iets te zingen liet hij zich niet kennen. Hij stapte samen met zijn broer Jeffrey op het podium en zong een Marokkaanse liedje, tot groot vermaak van de aanwezige gasten.

Luister hieronder:

Jongens zingen kei goe Marrokaans @sneijder10official #bruiloft van @pacinoone utrecht

Een video die is geplaatst door ABI VOICE (@doganbaydar) op

Er zijn 2 reacties

  1. oudjdi
    10 januari 2015 om 11:03 uur.

    marokaans leedje???? waar haal je dat vandaan??? pouffff!!! algerijns leedje!! maar hij kan ook zingen bijvoorbeel saad lemdjered of iets anders maar geen algerijns!!! of zijn jullie niet meer marokannen????

  2. oudjdi
    10 januari 2015 om 11:11 uur.

    hahaha marokaans leedje???? waar haal je dat vandaan??? pouffff!!! algerijns leedje!! maar hij kan ook zingen bijvoorbeel saad lemdjered of iets anders maar geen algerijns!!! of zijn jullie niet meer marokannen????

Plaats je reactie