MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tanger gaat naar acht vestigingen

09 januari 2015 | in Marokko | Reageer

Vers Centrum TangerTanger Markt, de grootste multiculturele supermarkt van Nederland, opent binnenkort een nieuwe vestiging in Den Haag.

Het totaal aantal winkels komt hiermee op acht. Dit wordt de derde voor de Maasstad.

Tanger Markt heeft een uitgebreid assortiment aan etnische producten, welke zij direct importeert uit onder andere Marokko, Turkije, Suriname en Azië. Binnen vijf jaar wil de supermarkt vestigingen openen in alle grote steden in Nederland en België.

Plaats je reactie