MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Assaidi verlaat Liverpool voor Dubai

13 januari 2015 | in Sport | Reageer

AssaidiOussama Assaidi vertrekt per direct bij Liverpool en gaat richting de zon. De Marokkaanse Nederlander gaat aan de slag bij Al-Ahli Dubai F.C. uit de Verenigde Arabische Emiraten.

De 26-jarige buitenspeler werd in 2012 overgenomen van Heerenveen voor een bedrag van 3 miljoen euro. Hij slaagde er op Anfield niet in om een basisplaats te veroveren, waarna hij lange tijd werd verhuurd aan Stoke City.

Al-Ahli betaalt zes miljoen euro om het contract van Assaidi af te kopen. (Bron/ lees verder: Sportdome)

Oussama Assaidi vertrekt naar Dubai

Plaats je reactie