MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Belgische agent trekt wapen tegen Marokkaanse collega

17 januari 2015 | in Justitie | Reageer

Russische politieEen Belgische agent heeft in Brussel zijn wapen getrokken en gericht tegen een collega agent van Marokkaanse afkomst. Dat melden Belgische media.

Bij een manifestatie tegen de terreuraanslagen in Parijs afgelopen week zondag, raakten de twee collega’s in een hevige discussie over ‘een religieuze kwestie’. Na een scheldpartij trok de agent zijn wapen tegen zijn moslimcollega.

De Brusselse burgemeester Yvan Mayeur is geschrokken van het gebeuren. ‘Indien een en ander waar blijkt te zijn, gaat dit om een uiterst zware overtreding,’ zegt hij. (Bron/ lees verder: DeRedactie.be)

Plaats je reactie