MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko ontmantelt opnieuw een terreurcel

18 januari 2015 | in Marokko | Reageer

Marokkaanse politieDe Marokkaanse autoriteiten hebben een terreurcel opgerold die strijders ronselde voor de Islamitische Staat (IS). Dit heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken zaterdag meegedeeld.

De cel waartoe de acht aangehouden verdachten behoorden, werd ontmanteld in onder andere Meknes, El Hajeb en Al Hoceima. Sommigen van hen waren eerder al veroordeeld voor terrorisme, lieten de Marokkaanse autoriteiten weten.

Dinsdag werd volgens de Marokkaanse autoriteiten al een cel van vijf mensen opgerold die actief was in “de rekrutering van strijders voor IS” in Irak en Syrië. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie