MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Imam uit Verviers blijkt ook in Nederland te preken

22 januari 2015 | in Maatschappij | Reageer

imamEen radicale imam die door diverse moskeeën in het Belgische Verviers is weggestuurd, heeft een aantal keren in Nederland gepreekt. Imam Alami abu Hamza blijkt vaker te hebben gepreekt in de al-Fadjir-moskee in Helmond, waar hij overigens in februari weer zou spreken.

Dat melden diverse media. Volgens dezelfde media heeft de imam in Verviers tientallen radicale volgelingen.

De Marokkaan Alami abu Hamza is een rondreizende moslimprediker. Dit soort imams bieden vaak hun diensten belangeloos aan. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie