MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaan Mostafa wint mini-marathon Apeldoorn

01 februari 2015 | in Sport | Reageer

Marokkaanse winnaarIn Apeldoorn hebben vandaag duizenden mensen de Midwinter Marathon gelopen. Voor de 42e editie hebben ruim 13.800 mensen zich opgegeven, waaronder internationale hardlopers uit onder andere Marokko.

De mini-marathon (ruim 16 kilometer) werd dan ook gewonnen door een Marokkaan: Channi Mostafa. De 29-jarige Marokkaan legde de 10 Engelse mijlen af in 50.27 minuten. De Duitser Marcel Bräutigam werd tweede in 50.35 en Mohamed Berok uit Mauretanië won brons in 50.49. (Bron/ lees verder: de Stentor)

Plaats je reactie