MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Proces Reda N.: OM maakt eis bekend

06 februari 2015 | in Justitie | Reageer

rechtbankHet Openbaar Ministerie laat vandaag weten welke straf het gaat eisen tegen Reda N. De 27-jarige Hagenaar wordt verdacht van gewelddadige overvallen, wapenbezit en drugshandel. Hij ontkent alles.

Reda wordt verantwoordelijk gehouden voor drie zeer gewelddadige overvallen, onder andere op multimiljonair Willem Zegwaard en zijn vrouw in hun villa in Rijswijk. Ook zou N. het brein zijn achter de overval op een vermogend gezin in hun huis in Rotterdam.

Bewijs dat er tegen hem ligt, wordt volgens Reda verkeerd begrepen. (Bron/ lees verder: OmroepWest)

Plaats je reactie