MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Politie pakt 1200 migranten op in Nador

11 februari 2015 | in Marokko | Reageer

Marokkaanse politieDe Marokkaanse politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in de stad Nador 1200 migranten gearresteerd. De aanhoudingen maken onderdeel uit van een grote actie tegen illegale kampementen in de omgeving van Nador.

Migranten leven soms jaren in kleine kampementen in de bossen, in afwachting van een kans om de oversteek te maken naar Europa.

De migranten zouden zijn overgebracht naar een opvang in de buurt van Nador, waar ze worden vastgehouden. Wat er met hen gaat gebeuren is nog niet bekend. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie