MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse voetbalbond niet eens met straf CAF

12 februari 2015 | in Sport | Reageer

Marokkaanse voetbalbondDe Marokkaanse voetbalbond FRMF is het totaal niet eens met de sancties die het opgelegd had gekregen van de Afrikaanse voetbalbond (CAF). “Wij gaan niet akkoord met alle sportieve en financiële sancties”, zegt de Marrokaanse voetbalbond.

Vorige week werd Marokko door de Afrikaanse voetbalfederatie CAF zwaar gestraft omdat het geweigerd had de Africa Cup vorige maand te organiseren. Het land wordt nu uitgesloten van de volgende twee edities van het Afrikaanse landenkampioenschap en moet bovendien meer dan acht miljoen euro boete betalen.

De FRMF is van mening dat er ‘geen reglementaire gronden’ zijn voor de uitgedeelde straffen. De bond voegde toe dat het ‘alle nodige maatregelen zal nemen om de rechten en belangen van het Marokkaanse voetbal te beschermen’.

Plaats je reactie