MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko, Europa’s dumpplaats voor asielzoekers

14 februari 2015 | in Marokko | Reageer

ImmigrantenIn december werd in het Spaans parlement een wet aangenomen, binnen de wet op de burgerlijke vrijheid (Ley de Seguridad Civil). Die maakt het mogelijk om op Spaans grondgebied gearriveerde vluchtelingen, vanuit Ceuta en Melilla direct uit te leveren aan de Marokkaanse politie. Het ‘dumpen’ van migranten is al heel lang schering en inslag in beide enclaves

Lees het gehele interessante artikel op DeWereldMorgen.be.

Plaats je reactie