MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko stapt naar internationaal sporttribunaal CAS

18 februari 2015 | in Sport | Reageer

Marokkaanse voetbalbondDe Marokkaanse voetbalbond is in hoger beroep gegaan bij het hoogste orgaan van de sportrechtspraak tegen alle straffen die ze heeft gekregen voor het teruggeven van de organisatie van de Afrika Cup.

Het Noord-Afrikaanse land heeft zijn zaak ingediend bij het internationale sporttribunaal (CAS) in Lausanne.

Marokko mag van de Afrikaanse voetbalbond CAF niet deelnemen aan de edities van 2017 en 2019 van de Afrikaanse titelstrijd. Ook moet het van de Afrikaanse bond miljoenen schadevergoeding betalen. Marokko is het daar niet mee eens en neemt daarom actie tegen de “onterechte” straf. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie