MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko zet Franse journalisten uit

19 februari 2015 | in Marokko | Reageer

Marokkaanse politieMarokko heeft twee Franse journalisten het land uitgezet omdat ze zonder de juiste papieren filmopnames maakten in het land. Dat heeft het Marokkaanse ministerie van binnenlandse zaken laten weten.

Volgens het ministerie zijn de camera’s van de mannen in beslag genomen, omdat ze zich ‘verdacht en illegaal’ hebben gedragen. Bovendien hebben ze de wet overtreden waarin staat hoe videojournalisten zich dienen te gedragen.

In Marokko is het verplicht om bij de autoriteiten van te voren toestemming te vragen voor het filmen in het koninkrijk. (Bron/ lees verder: Radio.nl)

Plaats je reactie