MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko stopt met vluchten naar Libië

20 februari 2015 | in Marokko | Reageer

VluchtMarokko heeft met inmiddelijke ingang alle vluchten naar en van Libië opgeschort in verband met de verslechterde veiligheidssituatie op Libische luchthavens.

Dat hebben de Marokkaanse ministeries van binnenlandse zaken en verkeer dinsdag gezegd.

De beslissing volgt op op een video van een radicale Libische groep waarin te zien is hoe 21 koptische christenen uit Egypte worden onthoofd op een Libische strand. Eerder heeft Libiës buurland Tunesië aangegeven ook maatregelen te nemen door onder andere de grensbewaking op te schroeven. (Bron/ lees verder: het Nederlands Dagblad)

Plaats je reactie