MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko en Nederland gaan meer samenwerken op het gebied van duurzame energie

26 februari 2015 | in Economie | Reageer

Marokko en Nederland gaan samenwerkenMarokko en Nederland hebben woensdag afgesproken kennis te gaan delen over hernieuwbare energie, zoals wind- en zonne-energie. Ook gaan beide landen expertise uitwisselen over LNG (Liquefied natural gas). Minister Koenders (Buitenlandse Zaken) ondertekende de overeenkomst samen met de Marokkaanse minister van Energie, Amara, op het Rabat Energy Charter Forum.

‘Nederland werkt graag samen met Marokko op energiegebied. Het land speelt een vooruitstrevende rol als het gaat om duurzame energie. Ook wil Marokko LNG importeren. Op beide terreinen heeft Nederland veel expertise, dus we kunnen hier uitstekend samen optrekken’, aldus Koenders na de ondertekening.

Volgens de minister is het goed om te zien dat een aantal Afrikaanse landen en landen uit het Midden-Oosten nauwer willen samenwerken op energiegebied. (Bron/ lees verder: Rijksoverheid.nl)

Plaats je reactie