MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vader verdachte: Lau G. heeft vermoordde twee Marokkanen

27 februari 2015 | in Maatschappij | Reageer

de vermissingszaak rond de Venrayse Marokkanen Fouad Bendella en Karim FourkourLau G. (52) heeft de moorden op Fouad Bedella en Karim Fourkour uit Venray in 2006 op zijn geweten. Omdat de slachtoffers zijn gezicht zouden hebben gezien toen ze zijn wietplantage roofden, heeft hij ze gedood. Dit verklaarde de vader van Geert G. donderdag voor de rechtbank in Maastricht.

„Ik moest wel”, zou G. tegen medeverdachte Geert G. (40) hebben gezegd toen hem werd gevraagd waarom hij had geschoten. De vader ving het gesprek tussen de twee op in het huis van zijn zoon, in het jaar 2007.

De vader wilde eerst niks met de zaak te maken hebben en zweeg daarom jarenlang. Enkele maanden geleden stapte hij alsnog naar de politie. (Bron/ lees verder: RTL Nieuws)

Plaats je reactie