MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Minister Asscher: Jan heeft meer kans op baan dan Mohammed

22 maart 2015 | in Carriere | Reageer

werkloosMinister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken reageert verbolgen op het bericht dat allochtonen slechter af zijn op de Nederlandse arbeidsmarkt dan autochtonen.

Volgens Asscher moeten deze cijfers ons allemaal wakker gaan schudden. “Er is discriminatie op de arbeidsmarkt: Jan maakt in Nederland meer kans op een baan dan Mohammed”, aldus de minister. Volgens de bewindsman zorgt discriminatie dat “toekomstdromen eindigen in frustratie en dat talent wordt verspild”.

Vrijwel nergens in Europa zijn de kansen op de arbeidsmarkt voor allochtonen zo slecht als in Nederland, zo werd deze week bekend.

Plaats je reactie