MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verdachten Staatsliedenbuurt krijgen strafeis vandaag te horen

30 maart 2015 | in Justitie | Reageer

rechtbankVandaag krijgen de verdachten van de gewelddadige liquidatie in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam te horen welke straf justitie tegen hen eist.

De dubbele liquidatie eind december 2012 vormde het gewelddadige begin van een liquidatieoorlog in Amsterdam. Yousseff Lkhorf (28) en Saïd el Yazidi (21) kwamen toen om het leven. Terwijl crimineel Benaouf A. ontsnapte.

De vermoedelijke schutters Adil ‘Kinker’ A. (26) en Anouar ‘Popeye’ B. (34) moesten afgelopen week voor de rechter in Amsterdam verschijnen. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie