MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hoger beroep Hamza B. gepland voor volgende week

04 april 2015 | in Justitie | Reageer

rechtbankHet hoger beroep in de zaak van de in Marokko veroordeelde Hamza B. begint volgende week donderdag. Dat is vrijdag bekend gemaakt.

Hamza B. werd in december in Tanger veroordeeld tot 20 jaar cel voor zijn aandeel in de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt in 2012. Na de schietpartij vluchtte hij naar Marokko, waar hij is opgepakt.

Deze week werd tegen zijn vermeende mededaders Adil A. en Anouar B. levenslang geëist in Nederland. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie