MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

De familie B. uit Amsterdam-West is een ware plaag voor politie

05 april 2015 | in Justitie | Reageer

PolitieDe familie B. uit Amsterdam-West komt telkens terug in de systemen van politie en justitie, met Anouar B., hoofdverdachte van de liquidaties in de Staatsliedenbuurt als voorlopige exponent. Zijn broer Soufiane werd deze week opnieuw op de nationale terreurlijst geplaatst en andere broer Ali zit een jarenlange celstraf uit, schrijft dagblad Het Parool.

Politieonderzoek, waarin justitie in maart 2013 met groot machtsvertoon de woning van de in Amsterdam-West beruchte familie B. was binnengevallen vanwege verdenkingen over drugshandel en witwassen

Lees het gehele artikel verder op de website van Het Parool.

Plaats je reactie