MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Saloua el Hajoui na weigering om hoofddoek nog altijd op zoek naar baan

07 april 2015 | in Maatschappij | Reageer

hoofddoekZe werd om haar hoofddoekje geweigerd als caissière bij GroenRijk Tilburg. In heel Nederland dook het nieuws op en vrijwel iedereen had er een mening over, schrijft het Brabants Dagblad.

Nu, een maand later, is de rust omtrent de moslima Saloua el Hajoui (20) wedergekeerd, maar ze heeft nog steeds geen baan. Saloua el Hajoui is strijdbaar, wil dolgraag aan de bak en heeft een hoofd vol toekomstdromen

Lees het gehele artikel verder op de website van het Brabants Dagblad.

Plaats je reactie