MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Lamine Ouahab wint verrassend van Robin Haase

08 april 2015 | in Sport | Reageer

De Marokkaanse tennisser Lamine OuahabDe Marokkaanse tennisser Lamine Ouahab heeft in de eerste ronde van het ATP-toernooi van Casablanca verrassend gewonnen van de Nederlander Robin Haase.

De Marokkaan, die nummer 313 van de wereld is en toegelaten is met een wildcard, won met 6-2 en 6-4 van de Hagenaar (nummer 88 van de wereld).

Ouahab wist Haase in de eerste set twee keer te breken. De Marokkaan kwam ook in de tweede set op voorsprong (3-1) , waarna Ouahab de Nederlander niet meer liet ontsnappen. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie