MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mohamed Ajouaou over openheid in de moskee

18 april 2015 | in Maatschappij | Reageer

Mohamed Ajouaou (47) is theoloog, universitair docent aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en hoofd Islamitische Geestelijke Verzorging van het Ministerie van Veiligheid en JustitieRuim 24 jaar geleden kwam hij vanuit Marokko naar Nederland. Mohamed Ajouaou (47) is theoloog, universitair docent aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en hoofd Islamitische Geestelijke Verzorging van het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Daarnaast is hij lid van het Verantwoordingsorgaan van het pensioenfonds ABP. Hij woont zeventien jaar in Eindhoven, waar hij de Marokkaanse Arrahmaan-moskee aan de Visserstraat bezoekt

Lees het gehele artikel verder op het Eindhovens Dagblad.

Plaats je reactie